Hardware en ondersteuning voor de zakelijke markt

FAD automatisering adviseert u graag op maat. We leveren o.a. hardware, inclusief zakelijke software en bieden ondersteuning bij de implementatie en overgang. Naast laptops en werkstations, installeren wij desgewenst ook uw server met het stabiele en veilige Windows.

Uw belangrijkste voordelen

Veiligheid, stabiliteit en een herkenbaar werkgebied:
Ondernemers, met name in het MKB hebben vaak niet de beschikking over grote ICT afdelingen die zich bezighouden met beveiliging van hun computersystemen. Maar liefst 40% van de Nederlandse ondernemers was vorig jaar dan ook slachtoffer van cybercrime. Met de keuze voor een besturingssysteem dat goed ondersteund wordt beperkt u dit risico tot een minimum omdat dit systeem op het gebied van veiligheid veel beter in elkaar zit dan opensource. Het systeem wordt verder beschermd door een ingebouwde Firewall. 100% garantie op veiligheid kan niemand bieden maar met een keuze voor Windows, kiest u voor maximale veiligheid van uw gegevens en uw systeem.

Flexibiliteit en Vrijheid:
Naast veiligheid willen ondernemers vaak ook flexibiliteit en vrijheid.

Efficiency en kostenbesparing op hardware:
Door de inzet van servers gekoppeld aan thin clients, kunnen vaak aanzienlijke kostenbesparingen gerealiseerd worden op hardware.

Uitgebreide zakelijke software:
Naast het FAD automatisering Windows besturingssysteem, wordt al onze hardware standaard geinstalleerd met een uitgebreid pakket zakelijke software zoals office. Ook worden brancheorganisatie pakketen overgezet naar server en werk stations. De server(s) worden allemaal voorzien van backup drives zodat u data ten alle tijden veilig is.

Voor vrijwel alle applicaties is er een alternatief maar het kan zijn dat u een dergelijk specifieke applicatie gebruikt, waarvan alleen een commerciele versie beschikbaar is, die alleen op Windows draait. Ook in die gevallen is er vaak een oplossing mogelijk waarbij u nog steeds veel kunt winnen.

Nog vragen?
neem dan gerust contact met ons opnemen. Graag maken wij met u vrijblijvend een afspraak over de mogelijkheden.

Hardware en software

FAD kan u helpen bij het aanschaffen van hardware en software. Hebt u daar een vraag over dan kunt u ons bellen of via het contact formulier deze sturen, de optie om te mailen vindt u onder ‘contact’ in het bovenstaande menu.